Yle Areena
Yle Areena

Kummisetäni thaimorsian 2012 HD

Willellä on ongelma. Hänen kummisetänsä, savolainen lihakauppias Seppo rakastaa thaimaalaista Piniä. Miten länsimaisen miehen ja thaimaalaisen naisen välillä voisi olla todellista rakkautta? Kyse on pelkästä ostetusta rakkaudesta, kaunistellusta prostituutiosta. Keski-ikäinen mies tahtoo saada seksiä ja alistaa nuoren naisen valtansa alle, thainainen puolestaan haluaa turvatun toimeentulon.
Asia on hiertänyt Willen ja kummisedän välejä jo Sepon edellisen thaimaalaisen naisystävän ajoilta. Nainen ei kuitenkaan rakastanut Seppoa vaan hänen rahojaan.
Wille kertoo epäilyksistään kummisedälleen. Seppo haluaa näyttää Willelle millainen suhde todellisuudessa on ja pyytää tämän kuukaudeksi mukaansa Pinin luo Thaimaan Buriramiin.
Wille lähtee matkaan, seuraa pariskunnan elämää lakkaamatta ja kiusaa heitä päivittäin kysymyksillään sekä mitä älyttömimmillä rakkauden testeillään. Onko rakkaus aitoa?
Alkukuvana Antti Heikki Pesosen ohjaus SANO KIITOS JA TANSSI (Suomi 2012, kesto 7 min). Työtön työnhakija hakee työpaikkaa, jota hän ei halua. Työhaastattelija ei usko työnhakijaan, eikä hakija haastattelijaan.
Pääelokuvassa puhe suomeksi & englanniksi, tekstitys suomeksi & ruotsiksi; alkukuvassa tekstitys englanniksi.
Katso Kummisetäni thaimorsian
Kummisetäni thaimorsian
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Kummisetäni thaimorsian DVD/HD/VOD

Taille: 1.5 Gb
LE GENRE:Romantiikka, Dokumentti, Kotimainen
Ohjaaja: Wille Hyvönen
Kesto: 1 t 7 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››