Yle Areena
Yle Areena

Django Unchained 2013 HD

Django Unchained sijoittuu Yhdysvaltain etelävaltioihin juuri sisällissodan syttymistä edeltäville vuosille. Elokuvan pääosassa nähdään Oscar®-voittaja Jamie Foxx Django-nimisenä orjana, jonka hurja historia edellisten omistajien alaisuudessa heittää hänet samalle polulle saksalaissyntyisen palkkionmetsästäjän Dr. King Schultzin (Oscar®-voittaja Christoph Waltz) kanssa. Schultz on murhanhimoisten Brittlen veljesten jäljillä, ja vain Django voi johdattaa hänet heidän luokseen. Epätavallisia keinoja kaihtamaton Schultz hankkii Djangon itselleen ja lupaa vapauttaa tämän, kunhan Brittlen sakki on napattu – elävänä tai kuolleena.
Onnistuneen ajojahdin jälkeen Schultz pitää lupauksensa ja vapauttaa Djangon, mutta miehet päättävätkin jatkaa matkaa yhdessä, ja Schultz ryhtyy metsästämään etelän etsityimpiä rikollisia Django rinnallaan. Djangolla on kuitenkin vain yksi tavoite: etsiä ja pelastaa Broomhilda (Kerry Washington) - hänen vaimonsa, jonka orjakauppa on häneltä kauan sitten riistänyt.
Django ja Schultz päätyvät lopulta Calvin Candien (Oscar®-ehdokas Leonardo DiCaprio) pahamaineiselle plantaasille nimeltä “Candyland”. Tiluksia tekosyyn varjolla tutkivat Django ja Schultz herättävät Candien luotto-orjan Stephenin (Oscar®-ehdokas Samuel L. Jackson) epäilykset. Heidän liikkeensä pannaan tarkkailuun ja petollinen joukko pureutuu heidän kannoilleen. Jos Django ja Schultz aikovat paeta paikalta Broomhilda mukanaan, heidän on pakko laittaa vaakakuppiin itsenäisyys ja solidaarisuus, uhrautuminen ja henkikulta...
2 Oscarin voittaja: paras miessivuosa (Christoph Waltz) ja paras alkuperäiskäsikirjoitus.
Katso Django Unchained
Django Unchained
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Django Unchained DVD/HD/VOD

Taille: 1.6 Gb
LE GENRE:Draama, Toiminta, Western
Ohjaaja: Quentin Tarantino
Kesto: 2 t 45 min
Pääosissa: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Don Johnson

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››