Yle Areena
Yle Areena

Unelmien pelikirja 2013 HD

Eräänä päivänä Pat Solitano (Bradley Cooper) tulee tavallista aikaisemmin töistä kotiin ja yllättää vaimonsa suihkusta toisen miehen kanssa. Pat menettää malttinsa totaalisesti ja mukiloi miehen henkihieveriin. Pat passitetaan pakkohoitoon, josta vapauduttuaan hän päätyy asumaan vanhempiensa luo. Askel kerrallaan Pat opettelee hallitsemaan kiukkuaan ja sopeutumaan takaisin yhteiskuntaan. Miehen ykköstavoite on kuitenkin korjata välit Nikkiin (Brea Bee), jota hän ei suostu uskomaan entiseksi vaimokseen.
Patin päivät täyttyvät penkkiurheilusta, klassikkokirjojen ahmimisesta ja lenkkeilystä. Seesteiset kuviot menevät uusiksi, kun kuvaan astuu omien ongelmiensa repimä mysteerinainen, Tiffany (Jennifer Lawrence).
Unelmien pelikirja (Silver Linings Playbook) on Matthew Quickin hauskaan, liikuttavaan ja tarkkanäköiseen esikoisromaaniin perustuva komediallinen draama, jonka on ohjannut David O. Russell (Taistelija, I Heart Huckabees). Bradley Cooperin ja Jennifer Lawrencen rinnalla elokuvassa nähdään Robert De Niro, Jacki Weaver ja Julia Stiles.
Oscar-voittaja! Paras naispääosa (Jennifer Lawrence)
Katso Unelmien pelikirja
Unelmien pelikirja
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Unelmien pelikirja DVD/HD/VOD

Taille: 1.8 Gb
LE GENRE:Komedia, Draama, Romantiikka
Ohjaaja: David O. Russell
Kesto: 2 t 2 min
Pääosissa: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver, Chris Tucker, Julia Stiles

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››