Yle Areena
Yle Areena

Scary Movie 5 2013 HD

Tuorein Scary Movie -kauhukomedia irvailee sellaisille menestyselokuville kuin Paranormal Activity, Mama, Sinister, The Evil Dead, Inception ja Black Swan. Osansa irvailusta saa toki myös popkulttuuri, jota edustavat elokuvan tähdet Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Simon Rex, Jerry O'Connell, Sarah Hyland, Katrina Bowden, Tyler Posey, Shad Moss aka Bow Wow, Kate Walsh, Heather Locklear, Mac Miller ja Mike Tyson.
Onnellisen avioparin, Danin ja Jodyn, talossa alkaa tapahtua outoja sen jälkeen, kun Danin kolme vuotta erämaassa eläneet veljenlapset muuttavat heidän luokseen. Kun kaoottiset tapahtumat alkavat vaikuttaa Jodyn työhön baletinopettajana ja Danin apinatutkijan uraan, pariskunta alkaa epäillä, että lasten äidin synkkä haamu vainoaa heitä. Yhdessä asiantuntijoiden ja useiden valvontakameroiden avulla pari ryhtyy suojelemaan uutta perhettään.
Scary Movie 5:n on ohjannut Malcolm Lee, joka on saanut rinnalleen legendaarisen komediaohjaajan, David Zuckerin (Hei me lennetään! ja Mies ja alaston ase -elokuvat). Zucker kirjoitti ja ohjasi sarjan edelliset osat Scary Movie 3 ja 4, ja hän on Scary Movie 5:n toinen käsikirjoittaja ja tuottaja.
Katso Scary Movie 5
Scary Movie 5
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Scary Movie 5 DVD/HD/VOD

Taille: 2.2 Gb
LE GENRE:Komedia
Ohjaaja: Malcolm D. Lee
Kesto: 1 t 20 min
Pääosissa: Ashley Tisdale, Simon Rex, Kate Walsh, Terry Crews, Heather Locklear, Jerry O'Connell, Molly Shannon, Ben Cornish, Lindsay Lohan, Charlie Sheen

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››