Yle Areena
Yle Areena

Grace of Monaco 2014 HD

Finnkinon Kuukauden elokuva kesäkuussa 2014!
Odotettu suurelokuva Grace of Monaco elokuvatähti ja muoti-ikoni Grace Kellystä valittiin Cannesin elokuvafestivaalien 2014 avajaiselokuvaksi. Nicole Kidman on pääosassa Grace Kellynä, josta tulee Monacon ruhtinatar Grace, kun hän uransa huipulla 1950-luvun puolivälissä muuttaa Hollywoodista Monacoon ja menee naimisiin ruhtinas Rainier III:n kanssa.
Kuusi vuotta myöhemmin Gracen ja Rainierin avioliitto rakoilee ja Gracella on vaikeuksia sopeutua kuninkaalliseen rooliinsa. Samaan aikaan Alfred Hitchcock yrittää houkutella häntä palaamaan takaisin Hollywoodiin. Myös Monacoa kohtaa kriisi, kun Ranskan presidentti Charles De Gaulle uhkaa ruhtinas Rainieria Monacon miehittämisellä. Grace joutuu valitsemaan, onko hänen paikkansa filmitähtenä Hollywoodissa vai miehensä rinnalla Monacon ruhtinattarena.
Grace Kellyn elokuvaura kesti vain viisi vuotta, mutta hän ehti olla mukana 11 elokuvassa ja tuli tunnetuksi erityisesti Alfred Hitchcockin elokuvien viileänä, vaaleana sankarittarena. Hänet palkittiin myös Oscar®-palkinnolla elokuvasta Mies jonka minulle annoit.
Katso Grace of Monaco
Grace of Monaco
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Grace of Monaco DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Draama, Elämäkerta
Ohjaaja: Olivier Dahan
Kesto: 1 t 43 min
Pääosissa: Nicole Kidman, Paz Vega, Tim Roth, Milo Ventimiglia, Parker Posey, Frank Langella, Derek Jacobi

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››