Yle Areena
Yle Areena

Häiriötekijä 2015 HD

Häiriötekijä on pirullisen hauska ja rohkea komedia, joka hakee vertaistaan. Elokuva koostuu kymmenestä tarinasta, joissa kaikissa jokin on vinksahtanut paikoiltaan. Se yllättää katsojan ja saa nauramaan myös synkemmille kohtaloille. Mitä tapahtuu, kun aatelisperheen äidin häveliäisyys unohtuu elämän viime metreillä? Minkälaisin menoin haudataan mielikuvitusystävä? Entä miten IT-nörtin itsetunto kestää testosteronia uhkuvan metsämiehen kohtaamisen tai miten sujuu asuntonäyttö, jossa asiakas alkaa kuulla häiritseviä ääniä?
Elokuvan on ohjannut Aleksi Salmenperä ja tuottanut Mjölk Movies. Se perustuu Q-teatterin samannimiseen menestysnäytelmään vuodelta 2013. Elokuvan pääosissa nähdään myös teatteriversiossa loistaneet Tommi Korpela, Elina Knihtilä, Eero Ritala, Lotta Kaihua, Elena Leeve ja Pirjo Lonka sekä Jani Volanen.
Katso Häiriötekijä
Häiriötekijä
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Häiriötekijä DVD/HD/VOD

Taille: 1.6 Gb
LE GENRE:Komedia, Kotimainen
Ohjaaja: Aleksi Salmenperä
Kesto: 1 t 25 min
Pääosissa: Tommi Korpela, Elina Knihtilä, Eero Ritala, Lotta Kaihua, Pirjo Lonka, Elena Leeve, Jani Volanen, Hannu-Pekka Björkman, Minna Haapkylä, Minna Suuronen, Laura Birn

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››