Yle Areena
Yle Areena

Masterminds 2016 HD

Jared Hessin ohjaama (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) toimintakomedia Masterminds on saanut innoituksensa tositapahtumista.
David Ghantt (Zach Galifianakis) on mutkaton mies, joka on jumissa yksitoikkoisessa elämässään. Päivästä toiseen David ajaa panssaroitua ajoneuvoa ja kuljettaa miljoonia dollareita muiden ihmisten rahaa, eikä pelastusta arjen rutiineihin näy. Ainoan valon pilkahduksen ja ripauksen jännitystä tuo hänen flirttaileva työpaikkaihastuksensa Kelly Campbell (Kristen Wiig), joka pian houkutteleekin Davidin hänen elämänsä kokemukseen ja villeimmätkin unelmansa ylittävään seikkailuun.
Yhdessä Steve Chambersin (Owen Wilson) johtaman rikollisryhmän kanssa suunnitellun ryöstön avulla David onnistuu mahdottomassa ja ryöstää 17miljoonaa dollaria käteisenä... rikoskumppanit käyttävät tilaisuuden hyväkseen ja nappaavat rahat Davidilta. Rosvot tuhlaavat miljoonien rahat ylellisyyksiin jättäen samalla jälkeensä todisteita, josta syystä Davidin pää joutuu pölkylle ja hänen on pakko väistellä niin viranomaisia, kuin kiertää kaukaa hilpeää palkkamurhaajaa, Mike McKinneytä (Jason Sudeikis). Keneen voi enää luottaa?
Katso Masterminds
Masterminds
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Masterminds DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Komedia, Toiminta
Ohjaaja: Jared Hess
Kesto: 1 t 33 min
Pääosissa: Zack Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››