Yle Areena
Yle Areena

Joy 2016 HD

Finnkinon Kuukauden elokuva tammikuussa 2016!
Ohjaaja David O. Russelin uusin elokuva Joy on villi tarina perheestä neljässä sukupolvessa sekä tytöstä, josta kasvaa vaikutusvaltainen matriarkka hänen perustaessaan yritysdynastian. Petos, kavallus, viattomuuden menetys ja rakkauden arvet verhoavat tätä äärimmäisen tunnepitoista ja inhimillistä tragikomediaa perheensä ja yrityksensä todellisesta johtajasta, joka saa vastaansa liike-elämän anteeksiantamattoman maailman. Liittolaisista tulee vastustajia ja vastustajista tulee liittolaisia, niin perheen sisällä kuin ulkopuolellakin, mutta Joyn vahva kunnianhimo ja mielikuvitus kantavat hänet ongelmien läpi.
Jennifer Lawrence tähdittää elokuvaa yhdessä Robert De Niron, Bradley Cooperin, Edgar Ramirezin, Isabella Rossellinin, Diane Laddin ja Virginia Madsenin kanssa. Kuten David O. Russellin edellisetkin elokuvat (mm. American Hustle ja Unelmien pelikenttä), Joy leikittelee tyylilajeilla kertoen tarinan perheestä, uskollisuudesta ja rakkaudesta.
Katso Joy
Joy
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Joy DVD/HD/VOD

Taille: 2.3 Gb
LE GENRE:Komedia, Draama
Ohjaaja: David O. Russell
Kesto: 2 t 4 min
Pääosissa: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Isabella Rossellini, Diane Ladd, Elisabeth Röhm, Virginia Madsen

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››