Yle Areena
Yle Areena

Liisan seikkailut peilimaailmassa 2016 HD

3D-versio!
Uudessa, näyttävässä Disney-elokuvassa “Liisan seikkailut peilimaailmassa”, jossa ovat mukana Lewis Carrollin rakastettujen tarinoiden unohtumattomat hahmot, Liisa palaa Alimaailman merkilliseen valtakuntaan ja matkustaa ajassa taaksepäin pelastaakseen Hatuntekijän.
Liisa Kingsleigh (Mia Wasikowska) on viettänyt kolme vuotta merikapteenina isänsä jalanjäljissä seilaten maailman meriä. Lontooseen palattuaan hän löytää taikapeilin ja matkaa takaisin Alimaailman mielikuvitukselliseen valtakuntaan, missä häntä odottavat vanhat ystävät Valkoinen kani (Michael Sheen), Absolem (Alan Rickman), Irvikissa (Stephen Fry) ja Hatuntekijä (Johnny Depp), joka ei ole oma itsensä. Hatuntekijä on menettänyt paljoutensa, joten Mirana (Anne Hathaway) lähettää Liisan lainaamaan Kronosfääriä, joka on Suuren Kellon kammiossa säilytettävä metallinen pallo, joka antaa kaikelle ajalle voimaa. Palatessaan ajassa taaksepäin hän kohtaa ystäviä - ja vihollisia - näiden elämän eri vaiheissa ja ryhtyy vaaralliseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Hatuntekijän, ennen kuin on liian myöhäistä.
Katso Liisan seikkailut peilimaailmassa
Liisan seikkailut peilimaailmassa
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Liisan seikkailut peilimaailmassa DVD/HD/VOD

Taille: 1.8 Gb
LE GENRE:Seikkailu, Fantasia, 3D
Ohjaaja: James Bobin
Kesto: 1 t 53 min
Pääosissa: Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Michael Sheen, Alan Rickman, Stephen Fry, Richard Armitage, Rhys Ifans, Timothy Spall, Andrew Scott

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››