Yle Areena
Yle Areena

Lemmikkien salainen elämä 2 2019 HD

Lemmikkien salainen elämä 2 jatkaa kesän 2016 hittianimaation tarinaa siitä, mitä lemmikit puuhaavat niiden omistajien poissaollessa.
Terrieri Maxin elämässä on meneillään melkoisia mullistuksia. Hänen emäntänsä on mennyt naimisiin ja perheeseen kuuluu nyt myös taapero Lassi. Max huolehtii Lassin turvallisuudesta niin kovasti, että hänen hermonsa ovat aivan riekaleina. Kun perhe lähtee retkelle maatilalle, kaupungin kasvatti Max ja hänen koirakaverinsa Duke tekevät ensi kertaa tuttavuutta erilaisten maaseudun ilmiöiden kanssa. Kohdattuaan koiria pilkkanaan pitäviä lehmiä, vihamielisiä kettuja ja kauhistuttavan kalkkunan Max on entistä enemmän tuskissaan. Onneksi tilan veteraanivahti Roosterilla on takataskussaan muutamia elämänviisauksia, joiden ansiosta Max onnistuu selättämään neuroosinsa ja löytämään rohkeutensa.
Samaan aikaan kotipuolessa sisukas pomeranian Gidget yrittää pelastaa Maxin lempilelun, joka on joutunut hukkaan kissojen kansoittaman asunnon uumeniin. Apua hän saa Chloe-kissalta, joka on ihastunut kissanminttuun. Suloinen mutta pähkähullu pupu Lumipallo on saanut omistajaltaan tyylikkään supersankariasun ja elättelee nyt suuruudenhulluja haaveita kaksoiselämästä kasvottomana pelastajana. Kun peloton seurakoira Daisy tulee pyytämään Lumipallon apua vaarallisessa tehtävässä, hänen on kerättävä rohkeutensa ja astuttava oikean sankarin saappaisiin. Onnistuvatko Max, Lumipallo, Gidget ja muut eläinjengin jäsenet löytämään sisältään tarpeeksi sisua kohdatakseen pahimmat pelkonsa?
Illumination-studion kymmenes pitkä animaatioelokuva Lemmikkien salainen elämä 2 on odotettu jatko-osa kesän 2016 menestyselokuvalle. Se on täynnä Illuminationin elokuville leimallista kapinallista huumoria tarkastellessaan lemmikkieläinten tunne-elämää ja niiden ja omistajien välisiä siteitä. Samalla se vastaa jokaista lemmikin omistajaa kiehtovaan kysymykseen: mitä ne todella tekevät silloin, kun olemme poissa?
Elokuvan ovat tuottaneet Illuminationin perustaja ja johtaja Chris Meledandri ja hänen pitkäaikainen yhteistyökumppaninsa Janet Healy, tekijät mm. Grinch, Itse ilkimys ja Kätyrit -elokuvien takaa. Käsikirjoituksesta vastaa jälleen Brian Lynch (Kätyrit) ja ohjauksesta Chris Renaud (Itse ilkimys -elokuvat).
Suomeksi puhutun version äänirooleissa: Paavo Kerosuo (Max), Roope Salminen (Lumipallo), Vesa Vierikko (Rooster), Rinna Paatso (Chloe), Tuukka Leppänen (Jake), Hanna Pakarinen (Daisy), Stan Saanila (Duke), Hanna Kaila (Gidget), Heljä Heikkinen (Kati), Jani Alkio (Mel), Petrus Kähkönen (Norman), Juhani Rajalin (Pappa), Taisto Oksanen (Sergei).
Alkuperäisen kieliversion äänirooleissa mm. Patton Oswalt (Max), Kevin Hart (Snowball), Tiffany Haddish (Daisy), Harrison Ford (rooster), Eric Stonestreet (Duke), Jenny Slate (Gidget), Lake Bell (Chloe), Hannibal Buress (Buddy), Nick Kroll (Sergei), Dana Carvey (Pops), Ellie Kemper (Katie), Pete Holmes (Chuck), Bobby Moynihan (Mel).
Katso Lemmikkien salainen elämä 2
Lemmikkien salainen elämä 2
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Lemmikkien salainen elämä 2 DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Perhe-elokuva, Animaatio, Kesäleffa
Ohjaaja: Chris Renaud
Kesto: 1 t 26 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››