Yle Areena
Yle Areena

Teräsleidit 2020 HD

Pamela Tolan ohjaama Teräsleidit on road movie, jossa ikä on tuskin edes numero.
75-vuotias Inkeri (Leena Uotila) on lyönyt miestään Tapiota (Heikki Nousiainen) paistinpannulla päähän ja suunnittelee tämän hautaamista puutarhaan. Loppuelämän mittainen vankeus odottaa, mutta ennen sitä olisi vielä hetki aikaa elää – vihdoin. Niinpä Inkerin on parasta lähteä nyt, kun on jo liian myöhäistä.
Isosiskojensa Railin (Seela Sella) ja Sylvin (Saara Pakkasvirta) kanssa Inkeri suuntaa matkalle vapauteen. Tien päällä kyytiin liftaa hurmaavaa nuorisoa, auto hajoaa ja yökerhossa tanssitaan syntisesti. Reissussa tapahtuu kaikkea sitä, mitä Sylvi ei kehtaa edes ääneen sanoa, mutta totuuden torvi Raili mielellään toitottaa.
Matkassa olevien mutkien kautta laitetaan uuteen uskoon niin menneisyyttä ja tulevaisuutta kuin perhe- ja parisuhteita. Perillä nuoruusmaisemissa paitsi päästetään irti, myös löydetään jotakin vuosien varrella kadonnutta.
Lopulta edes oma tytär (Pirjo Lonka) ei ole tuntea äitiään, kun Inkeri ratkaisee yhden elämänsä suurimmista kysymyksistä: Miten ihmeessä ihminen voi pitää itsensä järjissään, kun koko muu perhe on seinähullua sakkia?
Katso Teräsleidit
Teräsleidit
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Teräsleidit DVD/HD/VOD

Taille: 1.6 Gb
LE GENRE:Komedia, Kotimainen
Ohjaaja: Pamela Tola
Kesto: 1 t 33 min
Pääosissa: Leena Uotila, Seela Sella, Saara Pakkasvirta, Heikki Nousiainen

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››