Yle Areena
Yle Areena

Western Stars 2019 HD

Kieli englanti, EI TEKSTITYSTÄ
Western Stars on elokuvallinen versio Bruce Springsteenin tuoreimmasta levystä, jolla on sama nimi ja joka on menestynyt maailmanlaajuisesti. Springsteenin pitkäaikainen luottomies Thom Zimny ohjasi elokuvan yhteistyössä Springsteenin kanssa. Kyse on siis Springsteenin esikoisohjauksesta.
Elokuvana Western Stars tarjoaa faneille kautta maailman ainoan tilaisuuden nähdä Springsteenin esittävän kaikki levyn 13 kappaletta bändin ja täyden orkesterin säestämänä. Esiintymispaikkana on Springsteenin oma katedraalimainen, yli satavuotias lato.
Western Stars, Springsteenin ensimmäinen studiolevy viiteen vuoteen, on uusi avaus tältä legendaariselta laulaja-lauluntekijältä, mutta hän on myös uskollinen juurilleen. Dokumenttielokuva käsittelee rakkautta ja menetystä, yksinäisyyttä ja perhettä sekä ajan vääjäämätöntä kulkua, ja se herättää henkiin Amerikan Lännen – sekä myyttisen että karun – yhdistäen arkistokuvamateriaalin ja Springsteenin kertojanäänen lauluihin, jotka kertovat tarinan.
Western Stars, Springsteenin 19. studioalbumi, on menestynyt maailmanlaajuisesti ja saanut suitsutusta kriitikoilta. Se on noussut iTunes-listan kärkeen joka mantereella, muun muassa USA:ssa, Englannissa, Belgiassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Australiassa, Intiassa, Etelä-Afrikassa ja koko Skandinaviassa.
Springsteen ja Zimny ovat vuosien varrella toteuttaneet useita projekteja, kuten dokumenttielokuvan The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town ja Netflixille kuvatun, Tonylla palkitun keikkatallenteen Springsteen on Broadway, jonka Zimny ohjasi.
Western Stars on Bruce Springsteenin kirjoittama ja esittämä. Erikoisvieraana on Patti Scialfa. Thom Zimny, Jon Landau, Barbara Carr ja George Travis tuottivat elokuvan, ja Springsteen toimi vastaavana tuottajana. Musiikin on säveltänyt Springsteen. Joe DeSalvo vastasi kuvauksesta ja Zimny leikkauksesta.
Katso Western Stars
Western Stars
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Western Stars DVD/HD/VOD

Taille: 1.4 Gb
LE GENRE:Dokumentti, Musiikki
Ohjaaja: DVD
Kesto: 1 t 23 min
Pääosissa: Bruce Springsteen, Thom Zimny

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››